Steigerblok Diemen

Op de oude InHolland locatie verrijzen circa 442 woningen, omgeven door groen. Meld je aan om op de hoogte te blijven van deze ontwikkeling.

Gunstige ligging

In Steigerblok is het rustig wonen in een heerlijk groene omgeving. Toch sta je met het openbaar vervoer of de auto zo midden in Amsterdam.

Ruimte voor de natuur

Steigerblok is auto vrij, auto's rijden alleen op de boulevard en parkeren gebeurt onder de woningen. Zo blijft er ruimte over voor de natuur.

Meer dan 400 woningen

In Steigerblok verrijzen meer dan 400 woningen. Een mix van koop en huur. Allemaal gebouwd met een hoge circulaire ambitie.

Wonen, werken en ontspannen

Wonen, werken en ontspannen

Niet ver van Amsterdam komt een plek vol leven, met voorzieningen voor iedereen. Steigerblok Diemen biedt een mix van wonen, bereikbaarheid en ontspannen in het groen. Hier vind je een rijke, groene omgeving die uitnodigt tot ontmoetingen tussen bewoners en bezoekers - een echte gemeenschapssfeer.

Op het autovrije complex is het heerlijk rustig wonen, en dankzij de gunstige ligging ben je zo in Amsterdam of op de snelweg richting Utrecht of Den Haag. Het volwassen groen en de mooie wandelroute brengen sfeer. Die vind je ook terug in de binnentuin. In Steigerblok komt de natuur bij je binnen.

Meer lezen

In Steigerblok komt de natuur bij je binnen

Steigerblok ligt in Holland Park. Een prachtige gebiedstransformatie met een groene parkroute. Het landschappelijke karakter vind je terug in het complex Steigerblok. Onder andere in de prachtige groene binnentuin aan de parkzijde van het complex.

Nieuws

Blog
Wat vind jij van Steigerblok? Vertel het ons!
Op woensdag 3 juli bij DSTRCT-DZ (Gerrit Rietveldsingel 177) organiseren we van 18.00 - 21.00 een avond waarin we de plannen voor Steigerbl…
11-06-24 Lees meer
Blog
Wat is een energielabel?
28-05-24 Lees meer
Blog
5 redenen om te kiezen voor nieuwbouw
23-05-24 Lees meer
Blog
KunstMarkt in Diemen
21-05-24 Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan en ontvang alle updates over Steigerblok Diemen

Veel gestelde vragen

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Kun je meedenken over de inrichting van Steigerblok? En hoe blijf je op de hoogte? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk dan alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik mij al inschrijven voor een woning?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor een woning. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte wanneer dit wel mogelijk is.
Komen er ook huurwoningen in dit project?
Ja, de woningen in Steigerblok worden 30% sociaal huur, 20% midden huur en 50% koopwoningen.
Komen er ook bedrijven en voorzieningen?
In Steigerblok komen meerdere commerciële ruimtes in de plint (de begane grond). Daar is ruimte voor bedrijven en voorzieningen.
Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning?
Momenteel kun je nog niet inschrijven voor een huurwoning in Steigerblok. Meld je aan als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven.